Referenciák

Vissza


2016 december 6


2016 novemberében adtuk át az Eiffel Tér Irodaház B-1. emeletén, a Dealogic Hungary Kft. új irodaterületét, amely újabb 1300 m2-en ad lehetőséget, a dolgozóknak a zavartalan munkavégzéshez.

A kivitelezés alatt nem csak a tökéletes minőségre törekedtünk, de elsődleges prioritás volt számunkra, hogy a működő irodaházban zavartalan legyen a munkavégzés. Ezért a kritikus munkafolyamatokat kizárólag éjszaka, vagy hétvégén végeztük el.

1. fázis – Bontás

Az eddig két különböző irodaterületként működő szinten, elbontottuk a feleslegessé váló falakat és a padlóburkolatot, valamint az elektromos hálózatot és a gépészetet. Komoly kihívás volt a bontás, két héten keresztül minden éjszaka 20 m3 építési törmeléket szállítottunk el, mindezt úgy, hogy a működő irodaházban a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk.

2. fázis – Szárazépítészet és felületképzés

Felépítettük az új gipszkarton előtétfalak szerkezetét, az elektromos és a gépészeti munkálatok után bezártuk a falakat és előkészítettük a felületeket a díszítő festéshez.

Közben megjött a villamos is…

3. fázis – Elektromos és gépészeti munkálatok

Kialakítottuk az új elektromos, gyengeáramú és hálózatot. Az új igényeknek megfelelően átalakítottuk a gépészeti rendszert is.

4. fázis – Díszítő festő és asztalos munkálatok, padlóburkolás

Elkészítettük a díszítő festést, folyamatosan telepítésre kerültek az egyedileg tervezett és gyártott design elemek is.
Lefektettük az új padlóburkolatokat.

Büszkék vagyunk, hogy részt vehettünk ebben az izgalmas és kihívásokkal teli projektben. Számunkra a legfontosabb, hogy olyan tereket alkossunk, amelyek mosolyt csalnak az emberek arcára, amelyekben a munkatársak szívesen töltik akár szabad idejüket is.

Projektmenedzsment és ügyfélképviselő: B. Nagy Ferenc – Stay in Hungary Kft.
Műszaki vezető: Csiri Sándor – Telesis-Net Kft.

Leave a reply

Back to top