Referenciák

Vissza


2016 augusztus 6


2016 júliusában adtuk át az Eiffel Tér Irodaház B-6. emeletén, a Dealogic Hungary Kft. megújult közösségi terét, amely immár 230 m2-en ad lehetőséget, a dolgozóknak az étkezéshez, kávézáshoz.

A kivitelezés alatt nem csak a tökéletes minőségre törekedtünk, de elsődleges prioritás volt számunkra, hogy a működő irodaterületen zavartalan legyen a munkavégzés. Ezért a kritikus munkafolyamatokat kizárólag éjszaka, vagy hétvégén végeztük el.

1. fázis – Bontás

Az eddig irodaterületként funkcionáló szinten, elbontottuk a feleslegessé váló falakat és a padlóburkolatot, valamint az elektromos hálózatát és a gépészet egy részét.

2. fázis – Szárazépítészet és felületképzés

Felépítettük az új gipszkarton előtétfalak szerkezetét, az elektromos és a gépészeti munkálatok után bezártuk a falakat és előkészítettük a felületeket a díszítő festéshez.

3. fázis – Elektromos és gépészeti munkálatok, padlóburkolás

Kialakítottuk az új elektromos, gyengeáramú és hálózatot. Az új igényeknek megfelelően átalakítottuk a gépészeti rendszert is. Lefektettük az új padlóburkolatot.

4. fázis – Díszítő festő és asztalos munkálatok

Elkészítettük a díszítő festést és a konyhabútorokat, asztalokat egyéb kiegészítőket. A meglévő irodaterületből egy minden igényt kielégítő konyha – étkező és kávézó jellegű teret készítettünk.

Ezen felül pedig a felhőtlen kikapcsolódás érdekében kialakítottunk egy játszóteret is, amit hangelnyelő térelválasztó panelekkel választottunk el az étkező tértől.

Büszkék vagyunk, hogy részt vehettünk ebben az izgalmas és kihívásokkal teli projektben. De a legfontosabb, hogy a munkatársak szívesen töltik idejüket az irodában akár munkaidő után is.

Projektmenedzsment és ügyfélképviselő: B. Nagy Ferenc – Stay in Hungary Kft.
Műszaki vezető: Csiri Sándor – Telesis-Net Kft.

Leave a reply

Back to top